Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy
Karkkilantie 492
12600 LÄYLIÄINEN

Y-tunnus: 0694364-0
Puh: 019-446885

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Timanttisahaus

Onko ammattitaidolla toteutettu timanttisahaus vailla tekijäänsä? Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy toteuttaa timanttisahauksia laadusta tinkimättä eteläisen Suomen alueella, kuten Lopen seudulla sekä muun muassa Forssan, Hyvinkään, Riihimäen ja Hämeenlinnan alueilla.

Yrityksellämme on yli 25 vuoden kokemusta timanttisahauksesta sekä alan parasta kalustoa käytössä, mikä takaa laadukkaimman mahdollisen työnjäljen tekemisen ja tasokkaimman lopputuloksen syntymisen vaativimmissakin työkohteissa. Osaamme myös ottaa huomioon esimerkiksi rakenteiden kestävyyteen liittyvät seikat niin, ettei toimenpiteillä aiheuteta vahinkoa rakenteisiin tai aiheuteta sortumisvaaraa.

Timanttisahaus Hämeenlinna, Riihimäki ja Hyvinkää. Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy toteuttaa laadukkaa timanttisahaukset.

Timanttisahaustyöt tarkasti ja pölyttömästi

Kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että suoritamme timanttisahaustyöt tarkasti ja pölyttömästi sisätiloissa esimerkiksi millilleen mitoitettuja ovi- tai lattia-aukkoja tehdessä. Timanttisahaus on menetelmä, jonka avulla kivi- ja betoniseiniin on mahdollista tehdä erittäin tarkasti erilaisia reikiä ja läpivientejä, juuri esimerkiksi ovia tai ikkunoiden aukkoja varten. Nykyaikainen timanttisaha on juuri tähän käyttöön tarkoitettu tehokas työkalu, joka uppoaa helposti lujempaankin kivi- tai betoniseinään. Toki se on yhtä lailla tärkeää, että timanttisahaa käyttää kokenut ja asiansa osaava ammattilainen. Kun me huolehdimme timanttisahauksesta, voit luottaa siihen, että näin myös on.

Myös roilotukset meiltä

Saat myös roilotukset meiltä. Roilotus on tekniikka, jonka avulla tehdään erilaisia uria ja väyliä kivi- ja betoniseiniin sekä -kattoihin ja -lattioihin esimerkiksi sähköjohtoja, erilaisia putkia tai kaapeleita varten. Meillä on käytössämme kunnon kalusto, jonka avulla roilotus onnistuu siististi ja tarkasti sekä pölyttömästi. Toimenpiteet eivät aiheuta myöskään runkoääniä.

Toteutamme timanttisahausta ja roilotusta rakennus- ja teollisuusalan yrityksille sekä kaupungeille ja kunnille kattavasti Etelä-Suomessa. Myös hintatasomme on varsin kilpailukykyinen – kannattaakin ottaa rohkeasti yhteyttä ja pyytää meiltä tarjousta, kun tarvitset luotettavaa ja kokenutta timanttisahaajaa urakoimaan. Otamme mielellämme vastaan myös isommat ja haastavammat toimeksiannot, joten käänny puoleemme turvallisin mielin. 

Muut palvelumme: