Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy
Karkkilantie 492
12600 LÄYLIÄINEN

Y-tunnus: 0694364-0
Puh: 019-446885

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Timanttiporaus

Jätä timanttiporaus alan ammattilaiselle, niin työnjälki ja lopputulos tehdään laadusta tinkimättömällä otteella. Lopelta käsin toimiva Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy palvelee yli 25 vuoden kokemuksella eteläisen Suomen alueella, muun muassa Lopen, Hyvinkään, Forssan, Riihimäen ja Hämeenlinnan alueella. Pitkällisen kokemuksen ohella vahvuuksiamme ovat alan paras kalusto, jonka avulla pystymme toteuttamaan kaikkein haastavimmatkin timanttiporaukseen liittyvät työt tarkasti ja tehokkaasti.

Palvelemme esimerkiksi Suomen johtavia rakennus- ja teollisuusalan yrityksiä sekä Etelä-Suomen alueella sijaitsevia kaupunkeja ja kuntia. Meille on tärkeää toteuttaa kaikki yrityksellemme uskotut työt luotettavasti ja sovitusti sekä annettuja aikatauluja noudattaen.

Timanttiporaus Riihimäki, Hämeenlinna ja Hyvinkää. Timanttiporuakset betoniin ja kivipohjaisiin materiaaleihin tekee Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy

Timanttiporaukset betoniin ja kivipohjaisiin materiaaleihin

Toteutamme timanttiporauksen betoniin ja kivipohjaisiin materiaaleihin – esimerkiksi erilaiset pyöreät läpiviennit ja muut reiät (esimerkiksi sähkö- tai ilmastointiputkia varten) kiviseiniin onnistuvat juuri timanttiporausmenetelmällä. Toimenpiteet eivät myöskään aiheuta runkoääniä tai pölynhallinnan ansiosta edes pölyä, joten niiden tekeminen siististi onnistuu loppujen lopuksi melko vähällä vaivalla. 

Muut palvelumme: