Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy
Karkkilantie 492
12600 LÄYLIÄINEN

Y-tunnus: 0694364-0
Puh: 019-446885

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Timanttityöpalvelut

Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy tekee timanttiporaukset ja -sahaukset ammattitaidolla Etelä-Suomen alueella. Teemme monipuoliset timanttityöt kokemuksella ja osaamme huomioida rakenteiden kestävyyteen liittyvät seikat. Laadukas kalustomme takaa korkealaatuisen työn jäljen. Ota yhteyttä ja kysy lisää timanttiporaus- ja -sahauspalveluistamme!

Tarkat timanttityöt kivipohjaisiin materiaaleihin

Timanttiporauksen avulla toteutetaan muun muassa läpivientireiät sähkö- ja ilmastointiputkille. Poraus mahdollistaa betoniin ja muihin kivipohjaisiin materiaaleihin tehdyt tarkat ja pyöreät reiät. Timanttisahauksella toteutetaan tarkasti mitatut ovi- ja lattia-aukot sekä muut aukot ja roilot edellä mainittuihin materiaaleihin. Toimenpiteet eivät aiheuta runkoääniä tai pölyä.

Meiltä myös piikkaukset

Timanttitöiden lisäksi palveluihimme kuuluvat Brokk-piikkaukset. Lue lisää »