Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy
Karkkilantie 492
12600 LÄYLIÄINEN

Y-tunnus: 0694364-0
Puh: 019-446885

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Brokk-piikkaus

Olisiko Brokk-piikkaus tarpeen? Se onnistuu erinomaisesti, kun työstä vastaa Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy. Suoritamme sisä- ja ulkotiloissa tapahtuvat Brokk-piikkaukset Lopen, Hyvinkään, Forssan ja Hämeenlinnan alueilla sekä kattavasti myös muualla Etelä-Suomessa. Palvelemme muun muassa rakennus- ja teollisuusalan yrityksiä sekä kuntia ja kaupunkeja.

Brokk-piikkausrobotti on kätevä laite, joka mahtuu menemään myös ahtaissa sisätiloissa. Lisäksi se on täysin sähköllä toimiva, joten minkäänlaista pakokaasua robotista ei tule – ja sisätilapurkujen yhteydessä on muutenkin ehdottoman kiellettyä, että minkäänlaisia pakokaasuja muodostuisi.

Piikkaus Riihimäki, Hämeenlinna ja Hyvinkää. Sisä- ja ulkotiloissa brokk-piikkaukset hoitaa Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy

Brokk-piikkaukset kokemuksella

Toteutamme Brokk-piikkaukset kokemuksella vaativissakin olosuhteissa. Purkurobotit mahtuvat ahtaampiinkin tiloihin, eikä kuljettajan tarvitse olla ohjaamassa niitä välittömässä läheisyydessä. Tämä toimii omalta osaltaan myös työturvallisuuden edistäjänä, kun robotin ohjaaja voi käskyttää laitetta turvallisen välimatkan päästä.

Robotit myös mahtuvat kulkemaan pienistä aukoista sekä portaista, joten käytännössä niillä on pääsy kaikkiin kohteisiin rakennuksen sisätiloissa. Hyviä käyttökohteita brokk-piikkaukseen ovat esimerkiksi hissikuilut tai vaarallisten rakenteiden alapuolella tapahtuvat työt. Kokoonsa nähden piikkausrobotti onkin mitä parhain työkalu ketteryytensä ja turvallisuutensa puolesta.

Betonin jyrsintä

Koska piikkausrobotteihin on saatavilla erittäin kattavasti erilaisia lisävarusteita, onnistuu niiden avulla myös betonin jyrsintä. Muita lisävarusteita ovat esimerkiksi purkukoura, leukamurskain ja piikkauksissa käytettävä piikkausvasara. On siis selvää, että robotin avulla onnistuvat turvallisesti ja monipuolisesti kaikenlaiset työt, myös kaikkein haastavimmissakin olosuhteissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Muut palvelumme: