Timanttisahaus

Onko ammattitaidolla toteutettu timanttisahaus vailla tekijäänsä? Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy toteuttaa timanttisahauksia laadusta tinkimättä eteläisen Suomen alueella, kuten Lopen seudulla sekä muun muassa Forssan, Hyvinkään, Riihimäen ja Hämeenlinnan alueilla.

Yrityksellämme on yli 25 vuoden kokemusta timanttisahauksesta sekä alan parasta kalustoa käytössä, mikä takaa laadukkaimman mahdollisen työnjäljen tekemisen ja tasokkaimman lopputuloksen syntymisen vaativimmissakin työkohteissa. Osaamme myös ottaa huomioon esimerkiksi rakenteiden kestävyyteen liittyvät seikat niin, ettei toimenpiteillä aiheuteta vahinkoa rakenteisiin tai aiheuteta sortumisvaaraa.

Timanttisahaus Hämeenlinna, Riihimäki ja Hyvinkää. Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy toteuttaa laadukkaa timanttisahaukset.

Timanttisahaustyöt tarkasti ja pölyttömästi

Kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että suoritamme timanttisahaustyöt tarkasti ja pölyttömästi sisätiloissa esimerkiksi millilleen mitoitettuja ovi- tai lattia-aukkoja tehdessä. Timanttisahaus on menetelmä, jonka avulla kivi- ja betoniseiniin on mahdollista tehdä erittäin tarkasti erilaisia reikiä ja läpivientejä, juuri esimerkiksi ovia tai ikkunoiden aukkoja varten. Nykyaikainen timanttisaha on juuri tähän käyttöön tarkoitettu tehokas työkalu, joka uppoaa helposti lujempaankin kivi- tai betoniseinään. Toki se on yhtä lailla tärkeää, että timanttisahaa käyttää kokenut ja asiansa osaava ammattilainen. Kun me huolehdimme timanttisahauksesta, voit luottaa siihen, että näin myös on.

Myös roilotukset meiltä

Saat myös roilotukset meiltä. Roilotus on tekniikka, jonka avulla tehdään erilaisia uria ja väyliä kivi- ja betoniseiniin sekä -kattoihin ja -lattioihin esimerkiksi sähköjohtoja, erilaisia putkia tai kaapeleita varten. Meillä on käytössämme kunnon kalusto, jonka avulla roilotus onnistuu siististi ja tarkasti sekä pölyttömästi. Toimenpiteet eivät aiheuta myöskään runkoääniä.

Toteutamme timanttisahausta ja roilotusta rakennus- ja teollisuusalan yrityksille sekä kaupungeille ja kunnille kattavasti Etelä-Suomessa. Myös hintatasomme on varsin kilpailukykyinen – kannattaakin ottaa rohkeasti yhteyttä ja pyytää meiltä tarjousta, kun tarvitset luotettavaa ja kokenutta timanttisahaajaa urakoimaan. Otamme mielellämme vastaan myös isommat ja haastavammat toimeksiannot, joten käänny puoleemme turvallisin mielin. 

Muut palvelumme:

Kiinnostuitko palveluistamme?