Timanttiporaus

Jätä timanttiporaus alan ammattilaiselle, niin työnjälki ja lopputulos tehdään laadusta tinkimättömällä otteella. Lopelta käsin toimiva Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy palvelee yli 25 vuoden kokemuksella eteläisen Suomen alueella, muun muassa Lopen, Hyvinkään, Forssan, Riihimäen ja Hämeenlinnan alueella. Pitkällisen kokemuksen ohella vahvuuksiamme ovat alan paras kalusto, jonka avulla pystymme toteuttamaan kaikkein haastavimmatkin timanttiporaukseen liittyvät työt tarkasti ja tehokkaasti.

Palvelemme esimerkiksi Suomen johtavia rakennus- ja teollisuusalan yrityksiä sekä Etelä-Suomen alueella sijaitsevia kaupunkeja ja kuntia. Meille on tärkeää toteuttaa kaikki yrityksellemme uskotut työt luotettavasti ja sovitusti sekä annettuja aikatauluja noudattaen.

Timanttiporaus Riihimäki, Hämeenlinna ja Hyvinkää. Timanttiporuakset betoniin ja kivipohjaisiin materiaaleihin tekee Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy

Timanttiporaukset betoniin ja kivipohjaisiin materiaaleihin

Toteutamme timanttiporauksen betoniin ja kivipohjaisiin materiaaleihin – esimerkiksi erilaiset pyöreät läpiviennit ja muut reiät (esimerkiksi sähkö- tai ilmastointiputkia varten) kiviseiniin onnistuvat juuri timanttiporausmenetelmällä. Toimenpiteet eivät myöskään aiheuta runkoääniä tai pölynhallinnan ansiosta edes pölyä, joten niiden tekeminen siististi onnistuu loppujen lopuksi melko vähällä vaivalla. 

Muut palvelumme:

Kiinnostuitko palveluistamme?