Brokk-piikkaus

Olisiko Brokk-piikkaus tarpeen? Se onnistuu erinomaisesti, kun työstä vastaa Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy. Suoritamme sisä- ja ulkotiloissa tapahtuvat Brokk-piikkaukset Lopen, Hyvinkään, Forssan ja Hämeenlinnan alueilla sekä kattavasti myös muualla Etelä-Suomessa. Palvelemme muun muassa rakennus- ja teollisuusalan yrityksiä sekä kuntia ja kaupunkeja.

Brokk-piikkausrobotti on kätevä laite, joka mahtuu menemään myös ahtaissa sisätiloissa. Lisäksi se on täysin sähköllä toimiva, joten minkäänlaista pakokaasua robotista ei tule – ja sisätilapurkujen yhteydessä on muutenkin ehdottoman kiellettyä, että minkäänlaisia pakokaasuja muodostuisi.

Piikkaus Riihimäki, Hämeenlinna ja Hyvinkää. Sisä- ja ulkotiloissa brokk-piikkaukset hoitaa Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy

Brokk-piikkaukset kokemuksella

Toteutamme Brokk-piikkaukset kokemuksella vaativissakin olosuhteissa. Purkurobotit mahtuvat ahtaampiinkin tiloihin, eikä kuljettajan tarvitse olla ohjaamassa niitä välittömässä läheisyydessä. Tämä toimii omalta osaltaan myös työturvallisuuden edistäjänä, kun robotin ohjaaja voi käskyttää laitetta turvallisen välimatkan päästä.

Robotit myös mahtuvat kulkemaan pienistä aukoista sekä portaista, joten käytännössä niillä on pääsy kaikkiin kohteisiin rakennuksen sisätiloissa. Hyviä käyttökohteita brokk-piikkaukseen ovat esimerkiksi hissikuilut tai vaarallisten rakenteiden alapuolella tapahtuvat työt. Kokoonsa nähden piikkausrobotti onkin mitä parhain työkalu ketteryytensä ja turvallisuutensa puolesta.

Betonin jyrsintä

Koska piikkausrobotteihin on saatavilla erittäin kattavasti erilaisia lisävarusteita, onnistuu niiden avulla myös betonin jyrsintä. Muita lisävarusteita ovat esimerkiksi purkukoura, leukamurskain ja piikkauksissa käytettävä piikkausvasara. On siis selvää, että robotin avulla onnistuvat turvallisesti ja monipuolisesti kaikenlaiset työt, myös kaikkein haastavimmissakin olosuhteissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Muut palvelumme:

Kiinnostuitko palveluistamme?